Caribien

Klokken 12.00 den 4. juli 2020 stikker vi til søs på vores, indtil videre, største eventyr i vores liv! Vi "stempler ud" i et helt år fra børnefamiliens normale hverdag med skole, job, fritidsinteresser, madpakker, kørselsordninger, vinterdækskifte, tagrenderens, punkterede cykler og meget andet... Vi kaster trodserne og sætter kurs sydover. Hvis alt går som planlagt, så drejer vi til højre omkring Cap Verde i en vestlig retning.

Vi har ikke udlagt en detaljeret rute - og det kommer vi heller ikke til. For os er det en del af eventyret, at vi hen ad vejen finder ud af, hvilke destinationer vi ønsker at udforske. Vi har, som antydet, grundskitsen klar. Vi sejler sydover den 4. juli og forventer at krydse Atlanten fra Cap Verde i november/december 2020 med kurs mod Barbados. Herefter tilbringer vi nogle måneder i Caribien, inden vi vender hjemover via Bermuda og Azorerne næste sommer.

Længe var vores plan at lægge masten ned og sejle gennem kanalerne i Europa og ud i Middelhavet omkring Marseille. Det lød både super spændende og virkede som en rolig start på en lang tur. Men af frygt for at oplevelsen vil blive for meget transportsejlads for at kunne nå igennem i god tid, har vi i stedet besluttet at beholde masten på og sejle gennem Kielerkanalen og den Engelske Kanal. Vi har også talt en del om, at vi ville sejle ned langs den franske kyst frem for at krydse Biscayen. Men det er vi også gået fra igen og forventer at krydse Biscayen i stedet. Men hvem ved, det kan være, vi kommer på andre idéer... 😉

Hvis du har lyst, så kan du følge med på de sociale medier:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Facebook

YouTube

Instagram